van de jeugdcommissie

Zaalcompetitie

Alle jeugd teams hebben één of meerdere oefenwedstrijden gespeeld ter voorbereiding op het zaalseizoen. 26 November gaat de competitie weer los en deze duurt t/m zaterdag 1 april. Succes en vooral veel plezier !

Kangoeroes
Zaterdag 26 november is de eerste kangoeroe training in de zaal. Deze zal om 9 uur starten in sporthal de Trime in Balk. Elke maand zal er een training voor de kangoeroes plaatsvinden. De datums en tijden zijn gedeeld op de kangoeroe training poster!

Pupil van de week

Dit zaalseizoen gaan we weer van start met de pupil van de week. Elke thuis wedstrijd van Harich 1 zijn er 3 of 4 pupillen van de week. Zij staan in de spotlights voor de wedstrijd en mogen daarna op de bank zitten bij de coach en de reserve spelers. Daarbij krijgen ze natuurlijk ook nog een leuk aandenken. Een hele belevenis!

Kampioenen parade

Op zaterdag 10 december is de kampioenen parade gepland voor de kampioenen op het veld. Details volgen nog op de app!

Douchen

In deze dure tijd, waar de energie- en klimaat crisis in grote mate een rol speelt, is het belangrijk om bewust met (warm) water om te gaan. Willen jullie de kinderen erop blijven attenderen om WEL te douchen na een training of wedstrijd, maar vooral NIET te lang? Max. 5 tot 7 minuten, moet volgens ons haalbaar zijn.

Sportieve groet namens de jeugdcommissie, Nynke Meinsma