Harich 2 – De Hoeve 2

Zaterdag 12 maart stond voor de selectie van Harich, de Hoeve weer op het programma. De week ervoor was het aan Harich om richting de Hoeve te gaan, maar deze week kwamen zij in Balk. De vorige wedstrijd die tegen de Hoeve was gespeeld had Harich 2 gewonnen met 14-20. Hierdoor zag Harich 2 dus zeker mogelijkheden om weer te winnen van de Hoeve.
Harich begon met een goede start, en al gauw was er een 3-0 voorsprong opgebouwd, maar ook de Hoeve begon te scoren en zo was het al snel weer 3-2. Gelukkig liet Harich de Hoeve niet veel dichterbij komen de eerste helft, elke keer als de Hoeve scoorde, scoorde Harich er weer 1 of 2 bij. Aan het eind van de eerste helft ging het iets minder, scoren ging even niet meer aan de kant van Harich en de Hoeve profiteerde hier gretig van. Gelukkig had Harich een goede voorsprong opgebouwd en gingen we alsnog de rust in met een tussenstand van 9-6.
Het begin van de tweede helft was voor de Hoeve een goede start en voor Harich iets minder. Al snel na de pauze kwam de stand gelijk te staan op 9-9. Je voelde bij beide teams de strijd om te winnen. Iedereen deed er alles aan om te scoren en die bal zo snel mogelijk van de verdediging weer in de aanval te krijgen en ondertussen de tegenstanders geen doelpunten te laten scoren. Toch lukte het de Hoeve om een voorsprong te krijgen van 13-15.
Gelukkig was iedereen van Harich 2 er nog op gebrand om de wedstrijd niet op te geven en te gaan voor de winst. In het begin van de eerste helft lukte het ook dus het was zeker nog mogelijk. Door iets meer te kunnen  storen in de verdediging, kwamen we verdiend weer op 15-15. Zo was alles weer mogelijk. Ook Freddy en Janneke kwamen nog even in actie en scoorden beide ook nog een paar mooie doelpunten. Gelukkig wist Harich de winst over de streep te halen na een spannende tweede helft. De wedstrijd werd gewonnen met een mooie uitslag van 19-16 voor Harich!