Harich 2 – TFS/Wez Handich 3

Zaterdag 9 september stond voor ons TFS/Wez handich 3 op het programma. Voor ons een bekende tegenstander. Op het vorige veldseizoen hebben we ook tegen hun gespeeld en dat was ook al erg spannend, dus er stond een leuke wedstrijd op ons te wachten.

In de aanval begonnen Jesper, Ale Marten, Femke en Marrit en in de verdediging stonden Douwe, Anna, Miranda en Jurre.

De wedstrijd begon goed, na een paar seconden scoorde Marrit al de 1-0. De tegenstander kwam helaas ook al gauw tot scoren en dus was de stand weer gelijk. Wij maakten veel verdedigende fouten en dus kregen we aardig wat strafworpen tegen, maar  TFS was gelukkig niet zo scherp op het maken van strafworpen. Na een paar minuten in de eerste helft stond het 2-3 voor TFS. Harich kwam terug door een goal van Jesper, maar TFS reageerde daar snel op. We gingen rusten met een stand van 4-5

In de tweede helft kwamen wij al gauw terug door een goal van Marike, 5-5 was de stand. Toen bleven we de heletijd wat gelijk op gaan tot het uiteindelijk 7-7 stond. TFS scoorde er weer twee, maar wij scoorden ook weer de 8-9. We bleven de hele tijd met ze mee scoren tot het uiteindelijk 10-11 stond. Op dit punt van de wedstrijd lukte het even niet meer bij ons, maar helaas bleef de tegenstander wel scoren. Uiteindelijk was de eindstand 10-15, helaas verloren maar we hebben er wel een mooie wedstrijd van gemaakt.

Komende zaterdag staat De Hoeve 2 voor ons op het programma. Een bekende tegenstander dus dan gaan de punten wel naar Harich.