Van de Jeugdcommissie

Einde veldseizoen

Zaterdag 17 juni is de laatste competitie dag van het veldseizoen. We hebben weer een mooi seizoen gehad en er zijn een aantal teams die nog kampioen kunnen worden of zelfs al kampioen zijn! De B1 kan nog kampioen worden als ze winnen tegen Heerenveen B2 op 17 juni. De C1 mag zich al kampioen noemen! De E2 kan nog kampioen worden als ze winnen tegen Heerenveen E1. Zelfs onze nieuwe Fjes zouden nog gedeeld kampioen kunnen worden als ze weten te winnen van Joure F1 en dat SCO F3 verliest. We wensen de jeugd succes met de laatste wedstrijd en de kampioenen; Gefeliciteerd!!

Kangoeroes

Dit veldseizoen waren er 3 kangoeroe trainingen; op 22 april, 20 mei en 17 juni mochten de nieuwe korfbal talentjes weer los! Alle jeugd van 3 t/m 6 jaar is welkom om deze trainingen mee te doen, zo maken ze kennis met korfbal op een leuke manier en zo krijgen wij als club elk jaar weer nieuwe jeugd erbij op de club. Marike Meinsma begeleid deze trainingen alweer een poosje, samen met een aantal helpers maken ze er elke keer weer een leuke training van. Een paar weken terug is Marike naar een kangoeroetraining clinic geweest in Wijckel. Hier heeft ze veel nieuwe ideeën opgedaan voor de kangoeroetrainingen.

Volgend jaar gaan we natuurlijk door met de kangoeroe trainingen. Na de zomervakantie wordt bekend gemaakt welke datums de training zal zijn. Zien we jullie dan ook weer ?!

Techniek training Rommy

Op vrijdag 12 en 26 mei kon alle jeugd van de D, C, B en A jeugd mee doen met de techniek training van Rommy Elgersma. Deze trainingen zijn gefocust op techniek. De jeugd die het leuk vindt om hier wat meer over te leren kan aanschuiven bij deze training. Volgend jaar gaan we waarschijnlijk weer een aantal training inplannen. We willen Rommy graag bedanken voor deze trainingen, de jeugd kan er veel van leren!

Heite en memme korfbal & BBQ

17 juni na de laatste wedstrijden gaan we los met het Heite en Memme korfbal! Sinds een paar jaar een terugkerend evenement wat elke keer weer een groot succes is. Wat leuk om te zien dat iedereen zo fanatiek is! Tijdens dit evenement wordt ook de BBQ aangestoken en kan iedereen genieten van een lekker stukje vlees. We hopen op een geslaagde afsluiting en ook dat we iedereen volgend jaar weer terug zien bij de club!

Jeugdweekend

Op vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni staat het jeugdweekend geplant. De jeugdweekend commissie heeft kei hard z’n best gedaan om er weer een fantastisch jeugdweekend van te maken! Bijna alle jeugd heeft zich aangemeld dus dat wordt een gezellige boel! We starten natuurlijk met het schutterstoernooi en daarna volgen nog veel leuke activiteiten. Het belooft mooi weer te worden, tot dan!

Nieuwe teamindeling seizoen 2023/2024

De jeugdcommissie is de afgelopen tijd druk bezig geweest met de teamindeling van volgend seizoen. Deze team indeling is op vrijdag 16-6 met iedereen gedeeld. Binnenkort wordt ook bekend gemaakt welke trainers en coaches er op de teams komen. We starten het seizoen met 10 jeugd teams; A1, B1, B2, B3, C1, C2, D1, E1, E2, E3. We hopen er volgend seizoen weer een top seizoen van te maken met z’n allen! Tot dan!