Nieuws van het bestuur

En dan is het korfbalseizoen afgelopen. We hebben met elkaar een mooi seizoen gedraaid met kampioenschappen, bijna kampioenschappen en helaas ook degradaties. Voor volgend seizoen nieuwe uitdagingen. Ik wil via deze weg alle vrijwilligers die zich op welke manier dan ook hebben ingezet voor de club heel erg hartelijk bedanken. Hopelijk mogen we volgend seizoen weer een beroep op uw doen. Want samen zorgen we ervoor dat KC Harich een mooie bloeiende club is en blijft.

17 mei hebben we de algemene jaarvergadering gehad. Er waren zo’n 40 leden/ouders van leden aanwezig. Tijdens de vergadering zijn de plannen voor de nieuwe fietsenstalling gepresenteerd. De tekeningen zien er goed uit. De fietsenstallingcommissie gaat gestaag verder met de plannen / bouw van de stalling.  Daarnaast is het voorstel voor verhoging van de contributie goedgekeurd. Doordat de zaalhuur wederom stijgt kunnen we als club de contributie niet continueren en moeten we een verhoging van de contributie doorvoeren. Al met al een geslaagde vergadering waar weer veel is besproken en besloten.

Eind mei zijn er bij verschillende basisscholen in de gemeente nieuwe korfbalpalen geplaatst. U heeft er vast wel iets over gelezen in de media. Op de scholen waar de palen inmiddels staan is het al een groot succes.

Donderdag 15 juni werd er door de sponsorcommissie een gezellige avond georganiseerd. De gebr. Anker kwamen vertellen over hun werk en hobby’s. Een zeer geslaagde avond.

Dan nog het volgende: Er zijn nog veel gevonden voorwerpen. Deze kunnen aankomend weekend tijdens het jeugdweekend nog worden opgehaald. Daarna ruimen we de spullen op. Dus mist u nog wat of zou er eventueel nog wat kunnen liggen kijk even op de gevonden voorwerpen tafel in de kantine.

26 augustus. Dan wordt de Fryske Marren Cup weer gespeeld. Dit keer bij ons in Harich. Samen met de andere verenigingen uit onze gemeente strijden we in   verschillende categorieën om de cup. Een mooie voorbereiding op het seizoen.

Voor eerst een fijne vakantie!

Namens het bestuur Janny Bruinsma