Uitnodiging gezellige avond KC Harich

Beste sponsor, lid, vrijwilliger, donateur en betrokkene van K.C. Harich.

Graag nodigen wij u bij deze uit voor een gezellige avond op onze mooie club. Als club zijnde zijn we gebaat bij welke manier van betrokkenheid dan ook. Graag willen we op deze manier ook ‘iets’ terug geven / doen als vereniging. Zo nodigen we een ieder uit die de club op wat voor manier een warm hart toe draagt voor de gezellige avond.

Het beloofd een prachtige avond te worden! We hebben uitgepakt met twee bijzondere gastsprekers, de gebroeders Anker, die een boeiend verhaal zullen komen vertellen. Dit wil je niet missen. Graag ontvangen we per email een aanmelding om ons zo goed te kunnen voorbereiden, want we verwachten een hoge opkomt.

We zien u graag!

Vriendelijke groeten namens de sponsorcommissie K.C. Harich.