Van de jeugdcommissie

Start veldseizoen

De voorbereidingen voor het veldseizoen zijn geweest. Alle jeugdteams hebben een oefenwedstrijdje gehad. Ook de 2 nieuwe teams, de E3 en F1, hebben oefenwedstrijdjes gehad en zijn klaar voor de competitie! Op zaterdag 22 april gaan we los met de competitie. Alle jeugdteams hebben 6 wedstrijden dit seizoen. De laatste wedstijd zal op zaterdag 17 juni zijn. Veel succes iedereen dit seizoen!

Kangoeroes

Ook de kangoeroes beginnen weer op het veld. Zaterdag 22 april om 10:00 uur is de eerste training. Daarnaast zullen er nog trainingen zijn op 20 mei om 10 uur & op 17 juni om 10:30 uur.

Kampioensparade

Afgelopen zaalseizoen wist de B1 kampioen te worden. Dit moet natuurlijk nog wel gevierd worden! Op 13 mei tijdens de wedstrijd van Harich 1 – Emmeloord 1 zal de kampioensparade plaatsvinden. Meer informatie volgt nog!

Clinic Selectie Kc Harich voor de Jeugd

Op woensdag 17 mei zal de selectie een clinic geven aan de jeugdleden van Kc Harich. De Fjes t/m Dtjes van 18:00 uur t/m 19:00 uur en de C’s t/m de A’s van 19:15 uur t/m 20:15 uur. Verschillende onderdelen zullen aanbod komen in de training; techniek, kracht, spelvormen etc. Meer informatie zal binnenkort worden gedeeld.

Techniek training Rommy Elgersma

In het najaar veldseizoen 2022 heeft Rommy een aantal keer op vrijdag avond een techniek training gegeven aan jeugdleden vanaf de C’s. Dit veldseizoen willen we dit weer oppakken. Waarschijnlijk wordt er 3x op een vrijdag avond een techniek training georganiseerd. Iedereen vanaf de C’s die dit leuk vindt kan aansluiten! Datums volgen nog!

Jeugdweekend

Natuurlijk niet te missen; het jeugdweekend! Ook dit jaar wordt er door de jeugdweekendcommissie een fantastisch jeugdweekend georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 23 en 24 juni. Zet deze datums alvast in de agenda!

Volgend seizoen

We zijn als JC al druk bezig met de teamindeling van volgend seizoen. We hopen natuurlijk dat iedereen blijft korfballen en ook dat alle trainers en coaches volgend jaar weer paraat staan, want jullie zijn hard nodig! J

Mocht je toch twijfelen over of je volgend jaar door wilt gaan met korfballen, neem dan contact op met je coach of met iemand van de jeugdcommissie. Wil je dan toch echt stoppen? Dan moet je je officieel afmelden voor 1 mei via het afmeldformulier op de site.