Nieuws van het Bestuur

En dan is de voorjaarscompetitie alweer begonnen. Vooraf werden er door bijna alle teams een oefenwedstrijd gespeeld. Even het gevoel krijgen van de ondergrond, hoe om te gaan met de weersomstandigheden enz.

Op zaterdag 22 april was het dan zover de eerste competitiewedstrijd was een feit. Helaas werden er door de senioren in deze ronde geen punten gepakt. Bij de jeugd waren de uitslagen wisselend. Op naar de volgende competitieronde, nieuwe kansen om punten mee naar huis te nemen of hier te behouden.

Wie al op het veld is geweest ziet daar een mooie nieuwe korfbalboom staan. Deze is door de club van 50 gerealiseerd. Om de twee jaar wordt er door de leden doel bedacht en vervolgens door de sponsorcommissie uitgewerkt. Heeft u nu zoiets van “Hey, ik wil ook bij de club van 50”. Neem dan contact op met een van onze sponsorcommissieleden (Arend Siemonsma, Egbert de Boer, Germ Schotanus, Harmen Oenema of Willem v/d Pol.

In het vorige Harich nieuws vertelde ik u al dat 15 mei 2023 de Algemene ledenvergadering van KC Harich wordt gehouden. Locatie: Kantine Harichsterdyk. Aanvang: 20.00u. De agenda voor de vergadering  vindt u elders in Harich Nieuws. De notulen van de vorige ledenvergadering en het jaarverslag krijgt u via de mail. Wanneer u het financieel verslag wil inzien kunt u contact opnemen met Jeroen Hofstra (penningmeester) jeroen.hofstra@xs4all.nl

In de najaarscompetitie worden er ook altijd bekerwedstrijden gespeeld. In de voorjaarscomptitie loopt dit bekertoernooi verder. Harich 1 speelt op woensdag 10 mei om 20.00u. de kwartfinale tegen Stadskanaal 1. Komt allen en moedig ons vlaggenschip aan.

Het is nog lang niet zover maar wederom een datum om te noteren 17 juni. Dan vindt de jaarafsluiting plaats. Hoe en wat is nog niet precies bekend maar achter de schermen wordt er al druk gewerkt aan een leuke en gezellige dag/afsluiting.

Namens het bestuur

Janny Bruinsma.