Nieuws van het bestuur

Het zaalseizoen loopt op zijn eind. Ook al is het weer nog niet zoals we het graag zouden willen. Droog, lekkere temperatuur, zonnetje erbij, ideaal weer om naar buiten te gaan. Gelukkig spelen we nog 2/3 rondes in de zaal. Begin april gaan we weer het veld op. Eerst een aantal weken trainen waarna de competitie op 21 april weer van start gaat.

Zaterdag 11 maart zijn er in het kader van NL Doet een aantal vrijwilligers goed bezig geweest om de accommodatie weer uit de winterslaap te halen. De werkzaamheden buiten konden geen doorgang vinden ivm. de sneeuw maar binnen zijn er mooi wat werkzaamheden verricht: de kleedkamers zijn geboend, het materialenhok is opgeruimd en ook in de kantine zijn er schoonmaakwerkzaamheden verricht. Top!

Dan een datum om alvast in uw agenda te noteren: 15 mei 2023. Algemene ledenvergadering KC Harich. Locatie: Kantine Harichsterdyk. Aanvang: 20.00u. De agenda voor de vergadering komt in het volgende Harich Nieuws.

In de tijden waarin we nu leven is een vertrouwenspersoon binnen de club niet meer weg te denken. Ook wij Kc Harich kunnen hier niet meer buiten. We kunnen wel zeggen dat gebeurt niet binnen onze club en hopelijk is dat ook zo maar wanneer er toch iemand met de vertrouwenspersoon wil praten. Dan kan hij/zij contact op nemen met Lyske Mulder 0641881138.

De voorjaarscompetitie moet nog beginnen maar toch kijken we al met een schuin oog naar volgend seizoen. Voor 1 mei moeten namelijk leden die volgend jaar niet meer willen korfballen zich afmelden. Dit kan dmv. het invullen van het afmeldformulier. Deze is te vinden op de site: kcharich.nl -> informatie (nieuwe) leden -> formulieren -> afmeld formulier. Het liefst zien we natuurlijk geen afmeldingen binnenkomen maar ja het kan zijn dat je korfbal niet meer leuk vindt of andere bezigheden voorrang krijgen.

Succes en veel plezier nog de laatste wedstrijden in de zaal. Ook in deze wedstrijden zijn er nog punten te halen!

Namens het bestuur Janny Bruinsma