Van de jeugdcommissie

Einde zaalseizoen

Het einde van het zaalseizoen nadert, de meeste jeugd teams hebben 1 april hun laatste wedstrijd in de zaal. Er zijn een aantal teams die nog kampioen kunnen worden; De A1 en de B1 zijn beide op kampioenskoers, de B1 kan 25-3 al kampioen worden. De A1 moet alle wedstrijden winnen om zeker te zijn van het kampioenschap. De D2 zou ook nog kampioen kunnen worden maar dan zou de nummer 1 de volgende wedstrijden beide moeten verliezen. Maar niks is onmogelijk natuurlijk!! Succes iedereen met de laatste wedstrijden!

Kangoeroes

Ook de kangoeroes hebben zaterdag 1 april om 09:00 uur de laatste training in Sporthal de Trime in Balk. Hierna gaan we weer lekker naar buiten!

De kangoeroes hebben in de zaal in totaal 6 trainingen gehad. Elke training kwamen er weer een aantal fanatieke kids bij! Laten we deze stijgende lijn doorzetten op het veld want dan gaan we weer een aantal trainingen organiseren.

Oefenwedstrijden veld

Het veldseizoen zit er weer aan te komen en we zijn druk bezig met de voorbereiding. Op 8 april en 15 april vindt er geen competitie plaats en is er mogelijkheid om oefenwedstrijden te spelen. Als JC hebben we voorgesteld aan alle trainers en coaches om op 15 april zoveel mogelijk teams (het liefst allemaal) een oefenwedstrijd te laten spelen op het korfbalveld in Harich. Op deze manier kunnen alle teams weer even wennen aan het veld en zijn we goed voorbereid op de start van de competitie.

Start veldseizoen

Het veldseizoen zal starten op zaterdag 22 april. Binnenkort zal de KNKV het competitieschema weer online zetten. Hierna kunnen de jeugdteams zelf weer een rijdersschema maken voor de uitwedstrijden. Ook zal het scheidsrechters schema en kantine dienst schema weer worden gemaakt, deze zal dan zo snel mogelijk bekend worden gemaakt.

Volgend seizoen

Als JC zijn we ook al druk bezig met seizoen 2023/2024. We hopen natuurlijk dat iedereen blijft korfballen en ook dat alle trainers en coaches volgend jaar weer paraat staan, want jullie zijn hard nodig! Mocht je toch twijfelen over of je volgend jaar door wilt gaan met korfballen, neem dan contact op met je coach of met iemand van de jeugdcommissie. Wil je dan toch echt stoppen? Dan moet je je officieel afmelden voor 1 mei via het afmeldformulier op de site.