van de jeugdcommissie

Zaalseizoen

Het zaalseizoen is alweer een tijdje bezig, het laatste competitie weekend zal op 1 april zijn. Een aantal jeugd teams van Harich zijn goed op weg om kampioen te worden! De A1, B1 en de D2 zijn nog in de race voor het kampioenschap.

Kangoeroes

11 februari mochten te kangoeroes weer los in de sporthal in Balk. Trainster Marike had weer allemaal leuke oefeningen bedacht om kennis te maken met onze mooie sport korfbal! Wederom een geslaagde training! De volgende kangoeroe training zal plaatsvinden op 11-03-2023 om 10:30 uur in de sporthal.

Trainers en Coaches vergadering

Elk jaar proberen we 2x met alle trainers en coaches te vergaderen. Hierin bespreken we hoe het gaat met de teams, het coachen en het trainen. Ook bespreken we in kleine groepjes een aantal vragen/stellingen die we met de JC op hebben gesteld. De input van deze vergadering gebruiken wij als JC om verder te bouwen aan de toekomst van Kc Harich.

Volgend seizoen

Het is nog lang niet zover, maar toch denken we alweer aan volgend jaar. We hopen natuurlijk dat iedereen blijft korfballen volgend jaar. Denk je toch aan stoppen, dan moet het afmeldformulier voor 1 mei worden ingevuld. Deze is te vinden op de site van Kc Harich.