Van de jeugdcommissie

Competitie

De zaal competitie is alweer een maandje van start. Na de kerstvakantie gaan we weer verder. De D2 heeft op 7 januari de eerste wedstrijd in 2023, de andere jeugd teams herstarten de competitie weer op 14-01-2023. De laatste zaalwedstrijden zullen op 1 april plaatsvinden, hierna gaan we het veld weer op. Succes iedereen met de wedstrijden!

Kangoeroes

De 2e kangoeroe training in de zaal vond plaats op 17-12. Onder leiding van trainster Marike en de hulp trainers was het weer een succes! In 2023 gaan we zeker weer door met de kangoeroe trainingen. De eerste training van 2023 vindt plaats op 14-01-2023 om 10:00 uur in de sporthal in Balk!

Oliebollen actie

Op 30-12 was de jaarlijkse oliebollen actie van Kc Harich. Elk jaar helpen veel vrijwilligers weer mee om deze actie voor elkaar te krijgen. Ook de jeugdleden helpen mee; poederzakjes vullen, oliebollen inpakken en bezorgen. Super, iedereen bedankt voor jullie hulp!

Schaatsen

In de kerstvakantie organiseren we voor de jeugd altijd een activiteit. Al een aantal keer zijn we te schaatsen geweest. Dit was altijd een succes! Dus ook dit jaar gaan we dat weer doen. Op dinsdag 3 januari gaan we met de jeugd naar Thialf!

Groot overleg trainers en coaches

2x per jaar willen we graag samen met de coaches en trainers om tafel. In dit overleg bespreken we hoe het gaat in de teams, wat gaat er goed en wat kan beter. Ook bespreken we een aantal punten in kleine groepjes. Deze vergadering zal plaatsvinden op donderdag 26 januari in de sporthal in Balk.

Iedereen een sportief nieuwjaar gewenst!

Namens de JC,

Nynke Meinsma