Nieuws van het KC Harich bestuur

Allereerst wil ik iedereen een goed 2019 wensen. We hopen er weer een sportief jaar van te kunnen maken.

We zijn inmiddels alweer op de helft van de zaalcompetitie. Het 1e staat op een  derde plek. Het 2e staat op een mooie vierde plaats. Het 3e staat op dit moment zesde en het 4e staat op een 3e plek. Bij de jeugd staat A1 en B1 op de eerste plek, de andere jeugdteams draaien ook bovenin mee. Vanaf de E’s wordt het wat lastiger om bovenaan mee te doen, maar….alles is nog mogelijk.

Ondertussen hebben wij de halwacht van DTG overgenomen. Het schema is te vinden in Harich Nieuws en het staat op de website. Wanneer je niet kunt, graag zelf op tijd met iemand ruilen. Niet alleen de halwacht hoeft er op te letten dat er geen kinderen met ballen in de zaal, bij het materiaal of in de kleedkamers spelen, ook de ouders zijn hiervoor verantwoordelijk.

Onze scheidsrechters/ beoordelaar zetten zich in om de boete van de Bond zo laag mogelijk te houden. Willen de jeugdscheidsrechters goed in de gaten houden wanneer je op papier staat om te fluiten?

Woensdag 19 december was er een geslaagd mixtoernooi in sporthal de Trime. Alle seniorenteams en de oudste jeugd deden hieraan mee.

Zaterdag 29 december was de oliebollenactie. De oliebollen werden bij fam. Tuinier op de Harichsterdyk gebakken. Hierbij willen wij alle helpers, coördinatoren, appelschillers, poederzakjes vullers, bakkers, inpakkers, verkopers, schoonmakers en iedereen die nog vergeten is, bedanken voor jullie inzet. Tevens willen we graag Bakkerij Prins en PLUS Siemonsma bedanken voor hun medewerking.

Namens het bestuur,

Janneke Bruno