Clubfund Actie Plus

Hallo Jeugdleden, Senioren, Trainers, Coachen, Supporters, Vrijwilligers enc. van Kc Harich!

In maart 2019 gaan wij als club meedoen aan de Clubfund actie van PLUS Siemonsma Balk. Clubfund is de nieuwe manier van sparen voor, met en van sportverenigingen bij de lokale supermarkt. Alle Leden en hun fans sparen via de lokale supermarkt voor gratis FANartikelen en sparen zo óók voor de clubkas. Clublogo’s en spelersfoto’s worden echte FANartikelen van de club: een mok, poster, broodtrommel, stickervel, placemat en nog veel meer. Dit zijn unieke producten die iedere speler, ouder, opa of oma hebben wil natuurlijk!

De actie gaat als volgt:

Een fotograaf van Clubfund komt langs en maakt van alle leden een professionele spelersfoto; van de jeugdleden, de senioren, de trainers en coaches, de vrijwilligers enz, hoe meer op de foto hoe beter en leuker de actie wordt! Alle leden die zo’n geweldige spelersfoto hebben laten maken krijgen een persoonlijke actiefolder met uitleg over de actie en een uniek website-adres. Via het unieke website-adres komt het lid op zijn persoonlijke FANshop. Alle lokale sporters en hun fans gaan bij de supermarkt sparen voor gratis FANartikelen. Bij iedere € 10,- aan boodschappenkrijg je 1 actiepunt. In de FANshop bestellen leden, ouders, opa’s en oma’s, familie en bekenden FANartikelen en betalen door de codes op de gespaarde actiepunten in te voeren. Het resulteert in enthousiaste leden, trotse ouders, opa’s en oma’s, allemaal blij met de originele en persoonlijke FANartikelen van de eigen club. En er is altijd een mooi bedrag voor de clubkas uit de gespaarde FANartikelen.

De start van de actie begint op 17 maart 2019 en eindigt 25 mei 2019. De fanshops worden 1 juni 2019 gesloten en het slotevenement/prijsuitreiking vindt plaats op 21 juni 2019. Het ophalen van de fanartikelen kan vanaf 22 juni. Het fotograferen zal waarschijnlijk in januari plaatsvinden, de exacte datum zal nog bekend worden gemaakt. De trainers en coaches worden dan ook op de hoogte gesteld en kun je samen met je team naar de fotografie sessie.