ZKC 1 – KC Harich 1

Zaterdag 10 oktober reist Harich af naar Zuidwolde. ZKC’19 staat bovenaan de ranglijst en speelt in de zaal overgangsklasse. Dit belooft voor Harich een lastige wedstrijd te worden.

Harich 2 mocht al om half 1 startten in Heerenveen. Heerenveen staat 2de op de ranglijst. Na een 4-0 achterstand wisten ze zich te herpakken en kwam steeds dichterbij. Uiteindelijk weet Harich 2 de wedstrijd goed uit te spelen en wint met 16-17.

Harich 1 startte door de belangrijke punten van Harich 2 met goede moed. Harich wist te scoren, helaas deed ZKC dat ook. Tot 10 minuten voor rust kon Harich gelijk op spelen met ZKC en stond het 5-5. Waar wij net niet wisten te scoren, wist ZKC dat wel. Ze gingen de rust in met een 13-7 achterstand.

Hans Meulman verteld Harich dat ze goed spelen, alleen moesten ze nog dichterbij de tegenstander blijven, zodat ze moeilijker konden vrijkomen en scoren. Femke, Jacky en Anouk wisten te scoren. Helaas was ZKC al te ver uitgelopen, dat Harich ze niet meer bij kon houden. Arend sluit de wedstrijd af met een mooi afstand schot. De wedstrijd eindigde met 27-15. Harich speelde goed, maar ZKC liet zien waarom ze bovenaan de ranglijst staan.

Volgende week speelt Harich tegen SIOS Wolvega om 15:30 in Harich. Helaas is er geen publiek toe gestaan, maar Harich is met een livestream bezig. Houd facebook en YouTube van K.C. Harich goed in de gaten.