V&V 2 – Harich 2

Zaterdag 31 maart 2018.

Na een aantal oefenwedstrijden was vandaag de allereerste competitie wedstrijd op het veld van 2018 tegen V&V. Harich 2 stond nog steeds op de 2e plek in de competitie. Deze positie moest natuurlijk worden verdedigd.

Harich begon matig aan de wedstrijd. Al snel stond V&V met 3-0 voor. Harich had veel kansen maar benutte deze niet. De eerste helft lukte het Harich geen enkel moment om V&V in te halen. De stand was 14-9 in de rust.

Het spel was niet slecht maar ook niet denderend goed, V&V was niet veel beter maar was wel de ploeg die wist te scoren. Er was dus 1 oplossing, alles moest kloppen in de tweede helft om V&V nog in te halen. Nu is de tweede helft van Harich 2 meestal wel beter als de eerste dus de moed was nog niet opgegeven. Iedereen ging positief de tweede helft in met als doel: Scoren, Scoren, Scoren!

En ja, dat gebeurde. In 10 minuten tijd wist Harich 2 maar liefst 9 doelpunten te maken en maar 2 door te laten, hierdoor was de stand 16-16 gelijk. Eindelijk voor het eerst in de wedstrijd kwam Harich voor. Het bleef een tijdje spannend, V&V kwam gelijk maar Harich antwoordde hierop en bleef op voorsprong. De sterkste ploeg trok aan het langste eind, Harich 2 won deze spannende wedstrijd met 22-26 tegen V&V 2!

Doelpunten werden gemaakt door: Wilma, Arjen en Luut 5x; Ype 4x; Janny 3x; Sita en Jacob 2x.