Quick’21 2 – Harich 2

Zaterdag 11 februari moest Harich 2 het opnemen tegen Quick ’21. We moesten om 18.20 uur spelen in Burgum. Met nog 3 wedstrijden te spelen, staat Harich op een 2 de plek en Quick ’21 op een gedeelde 3 de plek met 1 punt verschil. Het was dan ook een belangrijke wedstrijd om het gat groter te kunnen maken. De wedstrijden tegen Quick ’21 zijn de meeste keren spannend. De ene keer zijn de punten voor Harich, de andere keer voor Quick ’21. Het beloofde dan ook een spannende wedstrijd te worden met in de aanval Jacob, Ype, Anna en Nynke en in de verdediging Peter, Luut, Marije en Marrit. Wilma, Matteo en Jannie Prins zaten op wissel.

Dit liep echter anders. Na het start signaal was het Harich die als eerste scoorde. Nynke maakte een mooi afstandsschot. Harich speelde rustig en benutte de juiste kansen. Zo stond het 0-7 voor Harich door mooie doelpunten van Jacob, Marrit, Luut, Ype en Peter. Met een mooie voorsprong, bleef Harich rustig spelen en stond het bij rust 2-9. Als Harich zo door ging, was er niks aan de hand en gingen de punten mee naar Harich.

Na de pauze was het even zoeken. Doelpunten duurden langer, maar zolang Quick ’21 niet scoorde was er niets aan de hand. De doelpunten kwamen er namelijk wel bij Harich. 2-12 door Peter en 2 maal Jacob. Helaas kreeg Harich even een dipje en leek het erop dat Quick ’21 los kwam. 3 doelpunten tegen waarna Harich weer met antwoord kwam. Ype benutte de vrijebal in samenwerking met Jacob. Helaas kreeg Ype gelijk weer één tegen, maar hierna was het Harich die weer helemaal in de wedstrijd kwam. Er waren wat wissels ingebracht bij Harich. Matteo en Jannie Prins kwamen in het veld en wisten gelijk hun kansen te benutten. Met nog z’n 10 minuten spelen stond het 7-18. Het moest gek gaan, wilde Harich de punten nog uit handen geven. Gelukkig gebeurde dit niet en wist Harich de wedstrijd te winnen met 9-19. We hebben nu twee weken vrij. 4 maart zal Harich 2 het opnemen tegen de Walden 2 om 18.15 uur in Balk.
Doelpunten gemaakt door: Jacob 4x, Jannie 2x, Marrit 2x, Nynke 2x, Peter 2x, Matteo 2x, Luut 2x, Ype 2x, Anna 1x

Groetjes Sita Flapper