Noordenveld 2 – Harich 2

Zaterdag 20 mei nam Harich 2 het op tegen Noordenveld 2, Noordenveld stond op dat moment nog 1 puntje onder Harich. Omdat de nummers 1 t/m 7 zo dicht bij elkaar liggen kan Harich 2 derde worden maar ook nog 1 na laatste en dus is degradatie nog mogelijk , om dit te vorkomen moest Harich vandaag winnen.

In de aanval begonnen vandaag Arend, Jacob, Wilma en Marrit en in de verdediging startten Freddy, Peter, Marije en Nynke. Onze top bank bestond vandaag uit Ype, Arjen, Anouk en Femke.

De wedstrijd startte en Noordenveld wist al snel op 1-0 te komen, maar hier wist de aanval van Harich antwoord op te geven doordat Arend een afstand schot wist te benutten. Hierna ging de stand gelijk op, Noordenveld kwam een paar keer op voorsprong maar Harich kwam telkens weer bij door doelpunten van Arend, Jacob en Wilma. Nadat Freddy de stand op 8-8 had gebracht scoorde Arend de 8-9 waardoor Harich voor het eerst deze wedstrijd op voorsprong kwam. Door onder andere een paar afstand schoten van Peter kwam Harich op een 10-12 voorsprong en ging het hiermee de rust in.

De voorsprong moest behouden worden. Na vele doelpunten wist Harich de voorsprong uit te breiden naar een stand van 17-23. En het scoren ging maar door, dit was natuurlijk een goede zet voor onze crowdfunding actie, de score was inmiddels 20-27 en Harich bracht een aantal wissels in. Toch werd het nog even spannend toen Noordenveld de kansen opeens wel wist te benutten maar bij een stand van 26-28 in het voordeel van Harich floot de scheidsrechter de wedstrijd af. Hierna moest Harich 1 tegen Noordenveld 1, na een zeer spannende wedstijd nam Harich ook in deze wedstijd de punten mee naar huis bij een stand van 21-22.

De 28 doelpunten werden gemaakt door: Arend 7x, Peter 6x,Jacob 5x, Freddy 4x, Wilma 3x, Ype 2x en Anouk 1x.