HHV 1 – Harich 1

Zaterdag 11 maart werd de laatste wedstrijd van het zaalseizoen gespeeld. Op papier stond er voor beide ploegen niets meer op het spel. Harich had zich al veilig gespeeld in de tweede klas en HHV wist al dat ze waren gedegradeerd. Beide ploegen wilden zich toch van hun beste kant laten zien en gingen voor winst.

De score werd al snel geopend door HHV. Froukje maakte het met een doorloopbal gelijk 1-1. Er werden veel slordige fouten gemaakt in de verdediging van Harich, waardoor ze HHV in hun spel lieten komen. Tot aan de pauze konden beide ploegen niet van elkaar los komen en gingen de rust in met 17-16.

Na de pauze was het HHV die twee van afstand erin schoten. Er moest aan de kant van Harich wat gebeuren. Jan Visser liet Matteo en Luut warm lopen. Matteo stond nog maar net in het veld en scoorde gelijk twee van afstand. Hierdoor was de stand weer gelijk en was het weer een wedstrijd. 20-20. Weer liet Harich steekjes vallen in de verdediging HHV kon vier keer achter elkaar scoren. Met nog een paar minuten op de klok wist Harich terug te komen tot 26-25. In de laatste minuut scoorde HHV het bepalende doelpunt van afstand. De eindstand was 27-25.