Harich C1 – Kinea C1

KC Harich C1 doet het goed in de competitie ze staan bovenaan, vandaag een wedstrijd tegen Kinea die 2e staat op de ranglijst.

We begonnen goed en het was al snel 4-0 toen scoorde Kinea  de 4-1 maar de wedstrijd was nog lang niet afgelopen en we gingen door, nadat we de 5-1 scoorden werd het weer 5-2 en toen gingen we maar door en was het in de pauze ook al snel 11-2.

Rommy was onze coach en zij dat we door moesten gaan niet verslappen en we moesten de beste kans uitzoeken en zo gingen we ook de 2e helft in vol scherpte. Ons doel was niet meer dan 3 tegen krijgen en boven de 20 te komen.

We speelden het goed uit en bijna elke bal vloog erin. Verdedigend waren we ook goed en onderschepten de bal vaak. Toen we 17-2 voor stonden kregen we nog een goal tegen de 17-3 daar werd ook door het publiek van Harich heus wel even voor geklapt.

Mijn moeder was de coach en van haar moesten we rustiger aan doen in de verdediging omdat we steeds te vel op de bal waren waardoor hun niet zo veel meer konden,  dat zag ik niet helemaal zitten… We deden ons best maar het lukte ons niet om rustiger aan te doen daarom de goede uitslag 24-3.

Daarmee staat we bovenaan met 6 punten 3 wedstrijden en een doelsaldo van 48. Onder ons staat Mid-fryslan met 4 wedstrijden en 5 punten.

Jesper Elgersma