Harich 3 – WH/DOW 3

Start zaalseizoen Harich 3

Wat later dan gewend, startte afgelopen zaterdag 24 november de zaalcompetitie voor Harich 3. Ook in de zaal komt Harich 3 uit in de reserve 3e klas. Gezien de poule-indeling, lijkt dit wel een pittig seizoen te worden. Evenals op het veld trouwens. Helaas heeft Harich 3 het eerste deel van het veldseizoen niet zo goed afgesloten.  We hopen dit in de zaal weer goed op te pakken.  En tegen Wêz Handich/DOW 3 de eerste mogelijkheid hiervoor.  Ook op het veld speelden we tegen elkaar. Dit won Harich 3. Maar dat geeft geen garantie voor winst van deze wedstrijd natuurlijk.

Froukje en Marja waren er helaas niet bij. Gelukkig konden Josien en Ria hun plekken goed innemen. En Rianne is na bijna een jaar en een prachtige dochter verder, weer begonnen met trainen. Samen met Femmy zat ze reserve. Evenals Arjen en Lars.

En waar de een van zwangeschaps- en bevallingsverlof terugkomt, gaat de ander erin. Martina moest met een blessure de wedstrijden vanaf de zijlijn bekijken. Om vervolgens met het mooie nieuws te komen dat zij zwanger is.

Harich opende de wedstrijd door een doorloopbal van Josien, maar er kwam vrijwel gelijk antwoord: 1-1. Dit was eigenlijk het beeld van de hele eerste helft. Daarbij werden er te veel ballen verspeeld, slordigheidsfouten gemaakt en te weinig gescoord. Arjen werd ingezet om nog weer meer steun te krijgen vanuit de korf. Dit deed hij goed. Toch kwam Harich vlak voor rust kwam 7-8 achter. En meteen na rust wist WH/DOW nogmaals te scoren: 7-9. Toen kwam er langzaamaan een omslag en kreeg Harich er beter grip op. Er werd beter gespeeld en de doelpunten volgden. Op een bepaald moment stond Harich met 18-15 voor. Rianne mocht haar rentree maken. En daarna hadden we de wedstrijd gewoon uit moeten spelen. Dit gebeurde echter niet. WH/DOW wist weer op 18-18 te komen.  Annikki dacht de winst nog binnen te halen door 19-18 te scoren. Het mocht niet zo zijn…DOW kreeg in de laatste minuten nog een strafworp: 19-19. Een enigszins zuur gelijkspel.

Doelpunten Harich: Janneke 7x, Annikki 5x, Ria en Femmy  2x, Josien, Sierd en Frans 1x