Harich 3 – Westergo 2

Op 20 januari stond Harich 3 in de startblokken om de return tegen Westergo te spelen.  Vorige wedstrijd werd nipt gewonnen. Er werd ook niet verwacht dat we dit klusje zo wel even zouden klaren, alhoewel  Westergo nog maar 4 punten had weten te behalen. Vandaag hadden ze een mysterie-speler, die het Harich nog zeer lastig zou maken. Hij speelde al een poosje niet meer, was het echter niet verleerd. Voor ons was het ook weer even zoeken naar een voltallige bezetting. Maar het is Jan ook nu weer gelukt. Freddy, Marike en Dette versterkten ons op de bank en Josien stond weer in de basis.

Evenals de uitwedstrijd kon Harich nu ook niet heel makkelijk los komen. We starten zelfs met een 0-1 achterstand, daarna nam Harich wel de leiding. Tot de stand van 6-4 was het verschil niet groter dan 2 geweest. Langzaamaan werd het daarna uitgebreid. Freddy kwam voor rust nog binnen de lijnen, wist ook te scoren. En op een stand van 10-6 was het rust.

Een peptalk van coach Jack bracht ons gemotiveerd weer in het veld. Qua score verliep de 2e helft wisselend, maar met het meeste voordeel voor Harich. Marike kreeg ook nog haar speelminuten en Freddy werd bij beide vakken ingezet. Dit pakte goed uit. Wel wist Westergo  op een handige manier  er maar liefst  5 strafworpen uit te slepen. Toch wist Harich de wedstrijd in eigen hand te houden en won met 17-15. Doelpunten: Marja, Jan, Thijs, Josien, Freddy en Marike 1x,Sierd en Rommy 2x, Frans 3x, Annikki 4x

En ook weer grote dank aan onze reserve en wisselspelers: Josien, Freddy, Dette en Marike