Harich 3 – Udiros 2

Het veldseizoen is weer begonnen.

Harich 3 mocht op 1 april (nee, geen grapje :-P) het als eerste opnemen tegen Udiros 2 in Harich. Iedereen begon gefocussed aan de wedstrijd. Het werd dan ook al snel 2-0 voor Harich door een afstandschot en een strafworp van Janny. Udiros bleef bij door een afstandschot te maken (2-1). Het andere vak pakte het goed op en  bouwde de score uit met een afstandschot van Frans. Udiros kreeg daarna een strafworp mee en de stand komt op 3-2. Hierna bleef er afwisselend gescoord worden door beide teams, dit door een afstandschot van Mathieu en een afstandschot van Udiros, gevold door een doorloopbal van Frans en weer een afstandschot van Udiros (5-4). Harich 3 bleef goed doorscoren met een afstandschot van Rommy. Het andere vak breidde deze score uit met en  strafworp van Anniki en een een afstandschot van Rianne (8-4). Hierna bleven Harich en Udiros om en om scoren, eerst Udiros met een vrijebal, gevold door een afstandschot van Rommy. Udiros volgt weer met een score uit een vrijebal en wordt weer gevold door een afstandschot van Rianne en in het andere vak een afstandschot van Janny (11-6). Udiros weet weer te scooren doormiddel van een doorloopbal en  het antwoord van Harich is een afstandschot van Frans. Als laatste scoort Udiros voor rust met een afstandschot. (12-8).

Na de rust pakt Harich het weer goed op en opent de score met een afstandschort van Janny. Udiros bleef meescoren door een aftsandschot. In het andere vak maakt Frans een afstandschot en ook Udiros scoorde met een afstandschot, de score is nu ondertussen 14-10 geworden. Harich blijft gefocussed en Rommy scoort doormiddel van een doorloopbal, gevold door een afstandschot van Jan. Harich blijft uitlopen met nog een afstandschot van Frans (17-10). Udiros probeert bij te  blijven met een afstandschot, maar Harich blijft ook scoren, nu met een doorloopbal van Jan, een afstandschot van Mathieu en het andere vak scoort meteen met een afstandschot en een strafworp van Rianne (21-11). Udiros geeft zich nog niet gewonnen en komt met een afstandschot en een doorloopbal weer dichterbij (21-13). Frans zet de score op 22-13 met een afstandschot. Ook Udiros blijft doorscoren, nu met een strafworp en een vrijebal (22-15).

Tot het einde van de wedstrijd blijven beide ploegen scoren doormiddel van een strafworp van Janny, gevold door een afstandschot van Udiros. Annewieke is ondertussen in de ploeg gekomen voor Anniki en scoort met een afstandschot. Als laatste wordt er nog gescoord uit een starfworp door Udiros.

Eindstand is geworden 24-17.

Rianne Moraal