Harich 3 – Ritola 4

Zaterdag 14 april stond de tweede return op het programma. Deze keer was Ritola 4 de tegenstander. De uitwedstrijd werd verloren met 23-19. Ritola is een kampioenskandidaat in deze poule. Veel ervaring en lengte in de ploeg. En ook nu weer met voornamelijk sterk spelende heren.

Deze wedstrijd startten we bijna compleet, met daarbij  Mathieu, Jornt , Johan en Femmy als reserves. Frans was er vandaag niet bij. Harich begon deze wedstrijd sterk en tot een stand van 5-5 ging het gelijk op. Daarna scoorden de heren van Ritola echt op scherp. Zij wisten maar liefst 9 van de 10 keer voor de pauze te scoren. Harich maakte er 4, waardoor de ruststand 9-15 was.

Een ruime achterstand om de tweede helft in te gaan. Maar er was nog steeds gedrevenheid om er een goede wedstrijd van te maken. Johan was intussen binnen de lijnen gekomen en wist in de rebound een belangrijke rol op zich te nemen. Pakte ballen en hield ballen over , waardoor er in dat vak ook weer meer vertrouwen kwam.  Langzaamaan kroop Harich dichterbij. Het werd zelfs 16-17. Jornt en Femmy kregen ook hun speelminuten. Mooi om deze talentvolle jeugd binnen de lijnen te hebben.  Helaas hebben we geen punten kunnen pakken, maar er is zeker goed en gedreven gespeeld. Eindstand 19-21.

Doelpunten: Marja, Gerben, Jornt en Johan 1x, Sierd en Jan  2x,Rommy 3x,Annikki 8x (3 strw.)

Annikki Schotanus