Harich 3 – Joure 2

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Vanaf nu gaan we Rianne missen, omdat zij het blijde nieuws kwam vertellen, dat zij zwanger is. Super natuurlijk, nogmaals gefeliciteerd. Nu kan ze samen met Martina aan komen moedigen. Betekent echter wel dat we weer een dame minder hebben. Er is op dit moment geen structurele oplossing, maar we zullen dit eerst per week bekijken. Voor deze week waren Alie en Josien erbij. Alie moest halverwege naar Harich 1 om daar reserve te zijn, dus Dette en Miranda S. zaten ook op de bank. Bij de heren was Thijs afwezig, maar Harmen was bereid om reserve te zijn. Heel fijn dat we zo weer met genoeg mensen van start konden.

In de aanval startten Gerben, Jan, Marja en Annikki. In de verdediging Sierd, Frans, Josien en Rommy. Wij gingen van start om de ongeslagen status te handhaven. Dit is niet iets waar we van uit gaan natuurlijk. Iedere wedstrijd moet er scherp en geconcentreerd gespeeld worden. Al vanaf het begin was wel duidelijk dat wij de betere kansen hadden. Zaak om het goed uit te spelen. Alie kwam er na zo’n 10 minuten in voor Annikki en speelde de eerste helft prima uit. De ruststand was een ruime voorsprong van 13-6. Belangrijk om dit niet uit handen te geven, want er waren nog wel beterpunten voor de tweede helft.

Er werd echter goed gespeeld, wat een mooi vervolg gaf aan deze wedstrijd. Er werden mooie doelpunten gescoord en de voorsprong werd uitgebreid. Harmen kwam er nog in voor Sierd en ook Dette kreeg nog speeltijd. Uiteindelijk werd de wedstrijd met dubbele cijfers gewonnen: 24-12. Een top begin van het nieuwe jaar.

En nogmaals, grote dank aan de invallers en reserves.

Doelpunten: Gerben en Annikki 5x, Frans 4x, Josien 3x, Jan 2x, Marja, Rommy, Alie, Dette en Sierd 1x