Harich 2 – Vlug & Vaardig 2

Woensdag 13 september nam Harich 2 het op tegen Vlug & Vaardig (G) 2, de tweede wedstrijd in de competitie na een goede start afgelopen zaterdag, dit moest Harich natuurlijk wel doorzetten. De wedstrijd begon met in de aanval; Wilma, Nynke M, Jacob en Ype. In de verdediging startten; Anna, Alie, Luut en Rienk. Janny, Sita, Peter en Jan Yke zaten op wissel.

In het begin van de wedstrijd ging het aardig gelijk op, beide team scoorden snel. Dit ging door tot een stand van 9-9, waarna Harich een voorsprong pakte van 16-9 waarin iedereen al een doelpunt wist mee te pakken. Met deze stand ging deze wedstrijd de rust in.

Na de rust was het een kwestie van doorpakken en de wedstrijd afmaken. Harich liep uit naar een 21-12 voorsprong. Als V&V scoorde wist Harich hier gelijk antwoord op te geven en liet ze niet dichterbij komen. Janny, Sita, Peter en Jan Yke werden als vak nog ingewisseld en mochten hun doelpuntjes ook meepakken in deze wedstrijd. Na vele doelpunten fluite de scheidsrechter af bij een stand van 28- 19 in het voordeel van Harich. We mogen terug kijken op een mooie en sterke wedstrijd met een hoog aantal doelpunten. Op naar de volgende wedstrijd!

Zaterdag neemt Harich 2 het op tegen ROG 2.
Doelpunten werden gemaakt door: Rienk 6x; Alie 5x; Ype, Wilma en Anna 3x; Luut 2x; Nynke, Janny en Peter 1x.