Harich 2 – Noordenveld 2

Zaterdag  28 april moest  Harich 2 aantreden tegen Noordenveld 2 uit Roden. Laatst genoemde staat stevig onderdaan in de competitie. Harich daarentegen staat op een gedeelde  eerste plaats met ROG. Harich en ROG hebben allebei 2 verliespunten van elkaar. Verder hebben beide alles nog gewonnen.

De wedstrijd tegen Noordenveld in Roden werd ruim gewonnen met 11-23. Mooie doelstelling om deze keer weer  met ruime cijfers te winnen.  Sita en Nynke waren op vakantie, vandaar dat Anouk v/d Brug voor het eerst in de basis mocht beginnen. Dit deed ze heel goed, met ook nog een paar fraaie doelpunten.

Noordenveld kon alleen in het begin bijblijven, maar had voor de rest het nakijken.  Het werd een wedstrijd met enorm veel doelpunten. Ruststand was 20-11.  Rommy zei in de pauze dat we niet in moesten zakken, maar vol gas verder  gaan. En dat gebeurde ook. Na een kwartier spelen in de tweede helft was de 30 al bereikt. De junioren die als reserve op de bank zaten mochten de klus afmaken. Johan, Samuel, Femke en Femmy kwamen er in. Helaas voor Femmy was het van korte duur. Omdat zij door een heer onderuit werd gehaald, kon zij niet verder spelen.                                          De wedstrijd werd verder mooi uitgespeeld. Iedereen wist wel te scoren. Eindstand was uiteindelijk 39-21. Een stand die ik noch nooit heb meegemaakt bij Harich, 39 doelpunten! Een top overwinning.

Grt. Jacob Schotanus