Harich 2 – Graneat 2

Zaterdag 15 april moest Harich 2 aantreden tegen de Graneat 2. Vorige week hadden we vrij en de week daarvoor hadden we punten laten liggen. Het was dus zaak dat we weer wat punten binnen sleepten. De uitwedstrijd tegen de Graneat was niet bepaald een goede wedstrijd en hadden we verloren. Er was zeker wel een kans om te winnen.

Om 14.00 uur startte de wedstrijd. Het was Harich die als eerste scoorde met twee doelpunten van Freddy. Harich had de overhand en wist meerdere doelpunten te maken door Wilma, Marrit en Freddy. De Graneat gaf wel antwoord, maar het was niet genoeg. Voor rust werd het gat nog wel even gedicht, zelfs twee maal, en kwamen we op gelijke stand 8-8 en 10-10. Freddy had zijn dag en wist gelijk weer te scoren. Met de rust stond het 12-10 met nog doelpunten van Marije en Ype.

De tweede helft moesten we zo door gaan. Geen domme fouten maken en de goede kansen opzoeken. Het scoren ging dan wel iets minder, maar de voorsprong bleven we houden. Halverwege de 2 de helft kwamen er wat wissels in en wist Harich het gat groter te maken. Zo hadden we een mooie voorsprong van 20-14 door doelpunten van Freddy, Peter, Wilma, Arjen en Anna. We hadden het gevoel dat we er al waren, maar de laatste 5 minuten moesten nog wel even uitgespeeld worden. Helaas verzwakten we een beetje en wist de Graneat nog 2 doelpunten te maken. De eindstand bleef daardoor nog steeds positief voor Harich, 20-16. Harich 1 wist ook te winnen en zo had de selectie 4 punten binnen gehaald.

Doelpunten: Freddy 10x, Wilma 3x, Peter2x, Ype/Marije/Arjen/Marrit/Anna 1x

Sita Flapper