Harich 2 – De Wâlden 5

Zaterdag 4 maart moest Harich 2 het in Balk opnemen tegen de nummer 1 van de competitie De Wâlden 5. Harich staat tot nu toe 2 e , met het pakken van de winst zal deze plek definitief vast staan, ook zouden Quick ’21 en Rog nog deze plek in kunnen pikken, maar dan moet Harich deze en de laatste wedstrijd verliezen en hun moeten dan beide wedstrijden winnen. De vorige wedstrijd tegen de Wâlden werd helaas verloren en daar moest dit keer verandering in komen, de wedstijd begon met in de aanval Peter, Matteo, Marrit en Wilma en in de verdediging Jacob, Luut, Marije en Anna. Arjen, Ype, Nynke, Jannie en Anouk zaten op wissel.

Matteo scoorde de openingstreffer, maar hier wist de Wâlden antwoord op te geven door op een 3-1 voorsprong te komen. Matteo, Luut en Anna wisten de stand gelijk te krijgen naar een stand van 4-4. Het bleef de eerste helft gelijk op, als de Wâlden scoorde wist Harich ook te scoren. Na diverse doelpunten gemaakt door Jacob, Matteo, Marije en Wilma die een strafworp benutte waardoor Harich met een kleine voorsprong van 9-8 de rust in ging.

De wedstrijd was nog niet gewonnen, ook in de tweede helft ging het weer gelijk op. Met nog 20 minuten op de klok kwamen Nynke en Arjen in het veld. De kansen waren er maar gingen er helaas niet in. Arjen, Luut en Matteo wisten nog te scoren en Jannie kwam het veld in, maar dit was net niet genoeg om de winst te pakken, er werd met 14-15 verloren. Nu was het afwachten wat Rog en Quick hadden gespeeld om vandaag toch nog het 2 e plekje in de competitie definitief vast te stellen, beide teams hadden hun wedstrijd verloren waardoor Harich dus als 2 e is geëindigd in de tweede klasse. Een hele mooie prestatie waar we zeker trots op mogen zijn! Volgende week wordt de laatste wedstijd in de zaal alweer gespeeld, deze vind plaats in Hollandscheveld tegen HHV.

Doelpunten gemaakt door: Matteo 6x; Luut 3x; Wilma, Jacob, Marije, Anna en Arjen 1x.