Harich 1 – Spannum 1

Zaterdag 1 september stond de wedstrijd tegen Spannum gepland. Harich had afgelopen woensdag een bekerwedstrijd gespeeld en 21-11 gewonnen. Met goede moed en een wedstrijd in de benen ging Harich van start.

Harich begon met mooie aanvallen met meerdere kansen per aanval. Helaas lukte het scoren nog niet en Spannum maakte daar gebruik van. Harich kwam op 0-2 achterstand. Er kwam een vakkenwissel en Jornt en Myrthe wisten de korf te vinden waardoor het 2-2 werd. Gedurende de wedstrijd gingen Harich en Spannum gelijk op en stond het in de pauze 7-8, in het voordeel van Spannum.

In de pauze was de conclusie dat Harich scherper moest beginnen. Helaas deed Spannum dat ook en opende de tweede helft met het eerste doelpunt. De stand werd 8-9, maar Harich gaf niet op. Door mooie goals van Jornt, Ype en Anouk gingen Harich en Spannum gelijk op. Met nog drie minuten op de klok werd het erg spannend, want de gelijkmaker werd gescoord. Het stond 14-14. Ype scoorde een mooie omdraaibal en het stond 15-14 in het voordeel van Harich. Spannum zette beheerst hun aanval op en wist slim te spelen, waardoor de uiteindelijke stand 15-15 werd. Een verdient puntje voor Harich.

Woensdag 5 oktober om 20;00 uur speelt Harich nog een bekerwedstrijd en 8 oktober om 15;30 uur de derby tegen DTG. Iedereen is van harte welkom om Harich aan de moedigen.