Harich 1 – Rog 1

Harich komt tekort tegen ROG uit Groningen

Afgelopen zaterdag trad het eerste team van KC Harich aan tegen ROG uit Groningen. De vorige wedstrijd werd ook verloren maar dit was vooral vanwege een zwakke eerste helft van de Harichsters. De eerste helft ging gelijk op in een boeiende wedstrijd met veel doelpunten aan weerszijden. Aanvallend had Harich het lastig. ROG wist goed druk te zetten op de ‘’spitsen’’ van Harich. Desondanks kon Harich goed bijblijven en een leuke en goede eerste helft neerzetten. Het scoren gebeurde over alle schijven en verdedigend kon Harich het bij vlagen dicht houden. De beide ploegen rustten met een 12-14 achterstand voor de Harichsters.

In de rust werd er besproken hoe aanvallend nog meer te renderen en verdedigend de boel beter dicht te houden. De tweede helft verliep moeizamer voor Harich. Dit was ook de verdienste van de tegenpartij die aanvallend beter begon te draaien en makkelijk doelpunten wist te maken en verdedigend goed druk er op te houden. Harich kwam er de tweede helft niet meer aan te pas wat resulteerde in een 21-30 eindstand voor de ploeg uit Groningen. Harich kwam gewoon tekort tegen een compleet en goed spelende ploeg.

Volgende week speelt Harich tegen Noordenveld uit Roden. De vorige wedstrijd werd gewonnen door Harich. Voor de Harichsters is de competitie klaar. Het kan niet meer degraderen noch promoveren. Voor de ploeg uit Roden liggen er nog kansen op het kampioenschap.