Harich 1 – Hellas 1

Harich pakt punt tegen koploper

Afgelopen zaterdag speelde Harich tegen koploper Hellas uit Nunspeet. Harich zit in een flow en hoopt deze lijn door te zetten. Helaas voor Harich wil er niemand degraderen en presteren alle clubs uit de onderste regionen boven verwachting. De vorige ontmoeting werd er nipt verloren in Nunspeet met 18-16.

Harich maakte de eerste goal van de wedstrijd, maar daarna scoorde Hellas 5x op rij. Harich kwam aanvallend niet aan scoren toe en verdedigend liet het steken vallen. Het tweede deel van de eerste helft pakte Harich het beter op zodat het nog een wedstrijd bleef. De ruststand was 10-7 voor Hellas.

Na de rust kwam Harich goed uit de kleedkamers zoals al zo vaak dit seizoen. Harich begon gemakkelijker te scoren en begon steeds meer duels te winnen. Op 13-12 stond Harich voor het eerst weer eens voor en met nog een 2 minuten op de klok stond Harich met 16-14 voor. Helaas voor Harich kreeg het nog 2 strafworpen tegen en zo werd het toch nog een gelijkspel. Zonde gezien het wedstrijdbeeld in de tweede helft. Harich bezet de 6e plek met 11 punten uit 12 wedstrijden. De nummers 7 en 8 degraderen rechtstreeks naar de 3e klas. De nummer 7 heeft 10 punten met nog 2 wedstrijden te spelen. Harich speelt komende zaterdag tegen directe concurrent Emmeloord die net als Harich ook 11 punten heeft.