Harich 1 – De Granaet 1

Afgelopen zaterdag stond de laatste thuiswedstrijd in de zaal op het programma, het vlaggenschip van KC Harich had wat recht te zetten tegen De Granaet, uit werd daar nog net verloren met 1 punt verschil in de laatste minuut. Ondanks dat er voor beide ploegen niets meer op het spel stond wilde Harich deze wedstrijd gewoon winnen.

De Granaet begon sterk aan de wedstrijd door een paar mooie afstandsschoten, maar dit liet Harich niet op zich zitten en antwoordde met een paar mooie treffers, KC Harich speelde mooi en snel korfbal en waren de beide ploegen tot aan de rust aardig tegen elkaar gewaagd. Rust stand 12-11 voor Harich.

Bij de bespreking in de kleedkamer “zo doorgaan” en nog 30 minuten zo`n helft spelen, dan winnen we de wedstrijd, aldus trainer coach Peter de Groot, zo gezegd zo uitgevoerd door het eerste team van Harich, er werd goed voor elkaar gewerkt en geknokt, met een paar mooie treffers van Jornt Elgersma en Jannie Prins werd de wedstrijd helemaal naar Harich toe getrokken en werd het een mooie overwinning met veel doelpunten eindstand 30-22 in het voordeel van de Harichsters. Harich 2 speelde ook hun laatste thuiswedstrijd en wisten deze ook te winnen. Ze zijn netjes geëindigd op een derde plek in de competitie en komen volgend jaar in de zaal ook weer uit in de tweede klasse.