Flamingo’s 2 – Harich 2

Zaterdag 28 september in Buitenpost nam Harich 2 het op tegen Flamingo’s 2. De flamingo’s, nog ongeslagen, leek een pittige tegenstander te worden. Maar dat hield Harich niet tegen om de eerste puntjes binnen te slepen.

De wedstrijd begon met Jan Yke, Luut, Alie en Nynke in de aanval en Johan, Ischa, Marrit en Iris in de verdediging. Myrthe en Jacob bemachtigden de bank.

In het begin van de wedstrijd ging de stand gelijk op. Harich wist de koploper tot 3-3 bij te houden. Beide teams creëerden veel kansen, maar het scoren bleef even uit. Totdat de Flamingo’s de korf had gevonden, zij liepen uit tot een 7-3 voorsprong. Uit eindelijk scoorden beide ploegen nog tot een 11-7 ruststand in het voordeel van de Flamingo’s.

Het was aan Harich, die zeker geen slechte wedstrijd speelden, om het verschil weer te beperken. Daarvoor moesten de kansen die er gecreëerd werden afgemaakt worden. Helaas, na vele pogingen lukte dit niet en de Flamingo’s liepen weer verder uit naar 13-7. Harich pakte nog een paar doelpuntjes mee, maar zo deed de Flamingo’s.

De wedstrijd eindigde met 19-11 in het voordeel van de Flamingo’s. Desondanks het verlies heeft Harich 2 een prima wedstrijd gespeeld, nu nog meer scoren en de punten blijven de volgende keer in Harich.

Volgende week zaterdag speelt Harich 2 thuis tegen Hoogkerk 2. Tot dan!

Doelpunten: Johan 4x; Nynke & Alie 2x; Luut, Marrit & Jan Yke 1x.