De Hoeve 3 – Harich 3

Zaterdag 31 maart stond de eerste veldwedstrijd al weer op het programma tegen de Hoeve 3.  De vorige wedstrijd werd met  11-18 verloren.  En de Hoeve is een van de koplopers in de poule. Harich 3 speelt op het veld een klasse hoger en dat is in tegenstand te merken. Met name de heren hebben het lastiger, die zijn behoorlijk productief weten we van de vorige wedstrijden in het najaar.

Daarbij hadden we niet echt een grote voorbereiding gehad op deze competitie. Wel nagenoten van het kampioenschap in de zaal natuurlijk.

We waren dit keer gelukkig voltallig, alleen Gerben was door een blessure niet helemaal speelklaar. Martina probeert het weer op te pakken en speelde voor het eerst sinds lange tijd. Femmy en Mathieu waren mee als wissels.

Vanaf het begin was het duidelijk dat de Hoeve de betere ploeg was. Toch wist Harich in het eerste deel nog redelijk bij te blijven.  Maar de achterstand werd langzaamaan groter. In de rust stond het 13-7 voor de Hoeve.  Dit beeld zette zich in de tweede helft voort. De Hoeve wist nog 11 keer te scoren en Harich 8 keer. Helaas win je nog steeds geen wedstrijd, wanneer je minder scoort dan je tegenstander.  We verloren met 25-15.

Doelpunten: Martina en Sierd 1x, Frans en Femmy 2x,  Jan 3x, Annikki 6x (3 strw)