Harich 1 – DTL 1

Afgelopen zaterdag speelde Harich thuis tegen DTL uit Hantum. DTL is onverslagen op veld en in de zaal. Om mooi boven in mee te draaien moest er gewonnen worden. Harich begon goed door een snelle actie van Matteo Bergsma waar een strafworp uitvoort kwam 1-0. Dtl liet het er niet bijzitten en scoorde mee 1-1. Van de kant van Harich hadden we veel kansen maar werden helaas niet afgemaakt. Met 6-4 ging Harich de rust in, verdedigend stond het goed maar in de aanval werden de kansen niet afgemaakt . Na de rust kwam Harich iets los van DTL.

Door een afstand schot van Jacky Tuinier werd het 10-6. DTL scoorde echter mooi mee door 3x op rij te scoren. Harich moest rustig blijven en goed verdedigen en dat gebeurde, na een spannende wedstrijd werd de eindstand beslist in het voordeel van Harich eind stand 15-13.

Gescoord: Jacky Tuinier 4x, Nynke Oenema 3x, Matteo Bergsma, Arend Siemonsma, Janneke Bruno 2x, Luut van Rijs en Froukje v/d Wal 1x