Van het bestuur

De veldcompetitie loopt alweer op zijn eind. Wat hebben we het getroffen met het weer. De seniorenteams presteren wisselend. Het eerste heeft het zwaar met 3 punten staan ze op de 7e plaats. Het tweede staat even eens op de een na laatste plaats maar in die competitie zijn de verschillen nog erg klein. Het derde draait momenteel mooi in de middenmoot mee. Bij de jeugd zijn de eerste kampioenschappen al gevierd. Gefeliciteerd!

Er zijn nog heel veel gevonden voorwerpen in de kantine. Trainingsjasjes, broeken, sokken, shirts, bidons enz. De aankomende twee weken is de kantine op maandag of woensdagavond nog geopend en zaterdag 29 oktober vanaf 13.00u. Neem even een kijkje of er iets van u of uw kind bij ligt.

Zaterdag 15 oktober is er met een hele groep leden en supporters ter gelegenheid van de laatste gezamenlijke thuiswedstrijd stamppot gegeten. Gezellig even met elkander de wedstrijden na bespreken en andere ditjes en datjes onder het genot van heerlijke stamppot boerenkool of hutspot. Stamppot en hutspot kokers het was lekker! Bedankt.

Nu de laatste wedstrijden van de senioren nog moeten worden gespeeld en de jeugdteams zo goed als klaar zijn met de competitie kijken we toch ook alweer met een schuin oog naar de zaal. Begin november zullen de eerste trainingen alweer in de verschillende zalen plaats vinden. Zaterdag 12 november zullen er voor de meeste teams oefenwedstrijden op het programma staan in Balk. Nadere informatie krijgt een ieder van de trainers/coaches.

In de zaal is er ook altijd een halwacht aanwezig. De tweede helft van het seizoen is KC Harich hiervoor verantwoordelijk. Het schema zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt via diverse kanalen.

In het vorige krantje melde ik dat de Rabo Clubsupport actie was afgelopen. Wat is er veel gestemd. Bedankt! Maandag 11 oktober mochten we een mooi bedrag van 1107,37 euro in ontvangst nemen. Met dit geld kunnen we de parkeergelegenheid van de fietsen verbeteren zodat onze leden en supporters de fiets netjes kunnen parkeren.

Het is nog ver weg maar ik wilde toch de datum 30 december even noemen. De jaarlijkse oliebollenactie. Schrijf hem alvast in de agenda. Zegt u: ‘Hé ik zou deze keer wel eens willen helpen’. Schiet iemand van het bestuur of de commissie even aan.

Succes nog met de laatste wedstrijden op het veld en alvast een goede voorbereiding op het zaalseizoen gewenst.

Namens het bestuur,

Janny Bruinsma