van de jeugdcommissie

Hallo sportieve jongens en meisjes!

Einde Veldcompetitie

Bijna alle jeugd had zaterdag 15 oktober de laatste veld competitie wedstijden. Alleen de A1 en de C2 hebben nog 1 wedstrijd op het veld. Ook dit jaar mogen wij al 2 teams feliciteren met het kampioenschap: de C1 en de D1. Van harte gefeliciteerd spelers en trainers! De C2 kan nog kampioen worden en de A1 ook nog gedeeld kampioen, veel succes met de laatste wedstrijd!

Zaalcompetitie
Op 26 november zal de zaalcompetitie officieel van start gaan. Op 12 november heeft de jeugd oefenwedstijden in Balk. De trainers/coaches zijn bezig om een tegenstander te vinden om deze oefenwedstrijd tegen te spelen. Vanaf de week van 31 oktober kunnen we weer in de zaal beginnen met trainen. Binnenkort worden de officiële trainingstijden bekend gemaakt op de apps!

Kangoeroes
Afgelopen zaterdag was alweer de laatste kangoeroe training op het veld. Ook in de zaal gaan we verder met de kangoeroe training! Wanneer deze zullen plaatsvinden wordt nog bekend gemaakt. Tot in de zaal!

Activiteiten
In de herfstvakantie organiseerden we weer een activiteit voor de jeugd. Op dinsdagmiddag gingen we met 35 kinderen uit de Fjes, Etjes en D’s te zwemmen naar de Kuilaart in Koudum. En wat was het leuk, zeker geslaagd in het nieuwe zwembad van de Kuilaart! Dit jaar hebben we ook een activiteit voor de oudste jeugd georganiseerd, met 39 kids uit de C’s, B’s en A’s gingen we bowlen in Lemmer. Het was erg gezellig en voor de winnaars was er een heerlijke prijs! Volgend jaar zeker weer!

Sportieve groetjes,

Namens de jeugdcommissie

Nynke Meinsma