Nieuws van het bestuur

Het zaalseizoen zit er weer op. Het was wederom een seizoen waarin we een korte break hebben gehad. Veel jeugdteams hebben alsnog bijna alle wedstrijden kunnen spelen. Bij de senioren zijn de poules in tweeën gedeeld. Waarna er na de laatste reguliere wedstrijden nog promotie en degradatiewedstrijden zijn gespeeld. Hierbij heeft het tweede twee wedstrijden tegen de Granaet gespeeld. De eerste wedstrijd werd verloren (23-16) en de tweede wedstrijd gewonnen (17-14). Dat betekende helaas wel dat de Granaet qua doelsaldo had gewonnen en zij promoveerden. Echter de 8 beste nummers 1 van de poules mochten promovoren. Dat betekend dat Harich 2 gepromoveerd is naar de reserve 1e klas! Harich 1 is laatste geworden in de poule en zij moesten degradatiewedstrijden spelen. Helaas werden beide wedstrijden verloren en dat betekend dat Harich 1 naar de 3e klasse zal gaan in het volgend zaalseizoen. Voor volgend jaar zal Hans Meulman nog een jaar hoofdcoach en trainer zijn van de selectie.

Ledenvergadering

Op 16 mei vind de jaarlijkse ledenvergadering plaats. De vergadering zal na de training van de senioren beginnen. We hopen op een grote opkomst. De uitnodiging, agenda en documenten kunt u binnenkort op de mail verwachten.

Aftredend en niet herkiesbaar                Marja Bouma
Aftredend en wel herkiesbaar                 Jeroen Hofstra
Aftredened en wel herkiesbaar               Marrit Boersma

Voorgesteld als voorzitter: Marrit Boersma
Voorgesteld als secretariaat: Vacature

Voor de vergadering kunnen tegenkandidaten, met tenminste vijf handtekeningen van leden, schriftelijk ingeleverd worden.

Afmelden

Natuurlijk hopen we dat iedereen volgend jaar weer mee start met de competitie. Maar leden die volgend jaar niet meer door kunnen of willen korfballen moeten dit voor 1 mei aangeven. Hiervoor is een afmeldformulier te vinden op de website van KC Harich welke ingevuld moet worden.

Namens het bestuur,
Marrit Boersma