Nieuws van het bestuur

Op het moment van schrijven is waarschijnlijk iedereen aan het speculeren over hoeveel sneeuw er daadwerkelijk komt en of we wel of niet kunnen gaan schaatsen komende week. Buiten korfballen wordt nu toch echt lastig met de kou. Wel worden er vele vragen gesteld of de jeugd weer mag trainen. We snappen deze vragen en zouden dit ook graag weer willen oppakken. De jeugdcommissie gaat hierover in beraad hoe de trainingen goed en veilig weer gestart kunnen worden. Hierover ontvangen de trainers en jeugdleden binnenkort bericht.

Broncommissie
Afgelopen dagen heeft het veel geregend, maar in de afgelopen zomers hebben we ook veel droge periodes gekend. Zoals op de foto van juli 2019  te zien is heeft dat dan zijn uitwerking op het veld. Tijdens de ledenvergadering is er besproken dat er plannen zullen worden ontwikkeld voor een bron- en beregeningsinstallatie voor het veld. Hiervoor is een commissie opgericht. Deze commissie heeft al een aantal keren bij elkaar gezeten om hiervoor plannen te bedenken. We hopen met deze bron- en beregeninginstallatie deze foto niet nog eens te kunnen maken.
De commissie bestaat uit Jeroen Hofstra, Mathieu Hofstra,  Luut van Rijs, Jacob Schotanus, Roelof Terluin en Sietse Veldman.

Sponsors
Terwijl we niet aan het korfballen zijn hebben we nog wel vele sponsors waar we erg blij mee zijn. Omdat het voor ondernemers ook een moeilijkere periode is willen we de sponsors eens benoemen. Want de sponsors denken aan ons, dus denken wij ook onze sponsors. Op onze site staan alle sponsors op een rijtje.

http://www.kcharich.nl/nieuw2/sponsors/

Namens het bestuur,
Marrit Boersma