Nieuws van het bestuur

Wederom zit heel Nederland in Lockdown. Kinderen thuis, online les en geen korfbal helaas. Officieel zouden de kinderen buiten mogen korfballen, maar wij als bestuur hebben ervoor gekozen om dit niet te doen. Na de huidige lockdown kan er weer gekeken worden naar eventuele mogelijkheden.
De oliebollenactie is helaas ook niet doorgegaan. Met de huidige maatregelen was deze actie niet mogelijk. Erg jammer.
De ballenactie heeft 15 nieuwe ballen opgeleverd! We willen iedereen bedanken voor de donaties. Mooi om te zien dat meerdere teams samen 1 of 2 ballen gekocht hebben.
Ondanks dat we dit jaar anders afsluiten als andere jaren willen wij iedereen een gelukkig, sportief en vooral een gezond 2021 wensen! Hopend dat we in dit jaar weer gewoon mogen korfballen en dat we overwinningen weer met elkaar kunnen vieren!!

Namens het bestuur,
Marrit Boersma