Nieuws van de jeugdcommissie

Onderling toernooi, een groot succes!
Zaterdag 12 december was al weer de laatste keer voor de jeugd waarop er fanatiek en met veel inzet en plezier gespeeld kon worden in een onderling toernooi. Steeds werden er nieuwe teams samengesteld. Voor elke gewonnen wedstrijd kregen de spelers individueel de punten. Voor de speler met de meest verzamelde punten was er een leuk presentje! Bij de Fjes was dat Rixt Dijkstra. Bij de E’s was Marije Rienstra de winnaar. Bij de D’s had Mare vd Wal de meeste punten bij elkaar gesprokkeld. De B/C jeugd kende 2 winnaars; Jens Zuiderbaan en Erik Haitsma. Bij de A jeugd trok Jesper Elgersma aan het langste eind. Gefeliciteerd winnaars!


Corona
Helaas door de nieuwe corona maatregelen die aangekondigd zijn op 14 december kunnen we niet meer in de sporthal trainen tot 19 januari.
Volgens de nieuwe regels zou er wel buiten getraind kunnen worden  (tot 18 jaar). Echter heeft het bestuur besloten dat dit voorlopig geen verstandig idee is. Hierover zal begin januari weer overleg zijn of er opties zijn om eventueel wel buiten te kunnen trainen.

Activiteiten
Voor de kerstvakantie hadden we als JC graag weer een filmmiddag willen organiseren voor de jongste jeugd. Helaas kan dit niet door gaan door de nieuwe corona maatregelen. Ook stond er voor de oudere jeugd een clinic, op een iets later tijdsstip, op de planning. Als de maatregelen weer wat versoepeld worden, hopen we weer leuke en zinvolle activiteiten te kunnen organiseren!

Bedankje
Als laatste willen we de jeugdtrainers en coaches bedanken voor jullie inzet het afgelopen ‘rare’ kalender jaar. We willen alle ouders bedanken voor jullie flexibele en meelevende houding en natuurlijk bedanken we alle jeugdspelers. Ook al hebben we niet veel wedstrijden kunnen spelen dit jaar, jullie waren wél leergierig en fanatiek op de trainingen!

We gaan voor een mooi, gezond en sportief 2021!

Namens de JC,
Nynke