Van de jeugdcommissie

Toernooitjes

Zaterdag 21 november had officieel de zaalcompetitie van start moeten gaan. Dit is eerst uitgesteld voor onbepaalde tijd. Gelukkig zit kc Harich niet stil en heeft wat leuks bedacht om de jeugd ook in beweging te houden op zaterdag; Een toernooi binnen de eigen jeugdgeleding.

Op 14 november was de eerste toernooi dag. De Fjes en de Etjes startten om 9 uur, de D’s om 10 uur, de C’s en D’s een uur later en de A’s waren als laatste aan de beurt. Alle categorieën speelden in dit uur 2 of 3 korte wedstrijdjes tegen elkaar, er werd steeds een ander team gemaakt. Per gewonnen wedstrijd kregen de spelers individueel de punten. Op 28 november en 12 december zullen er weer toernooitjes plaatsvinden. Wie wint er de meeste punten? Aan de stralende en bezwete gezichten te zien was de eerste ronde al een groot succes.

Kampioenen

Op het veld hadden we natuurlijk ook nog 2 kampioenen: de D1 en de D2! Maar door corona waren ze nog niet gehuldigd. Afgelopen zaterdag kregen ze toch nog hun dik verdiende medaille! Van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Activiteiten

We zijn momenteel bezig om een activiteit voor de jongste jeugd te organiseren in de kerst vakantie. Zoals het nu lijkt komt er weer een filmmiddag voor de F,E en D jeugd. Vorig jaar was dit zeer geslaagd! Meer informatie hierover volgt binnenkort. Voor de oudere jeugd wordt het lastiger om iets te organiseren. We zijn al aan het brainstormen voor een leuke activiteit in de voorjaarsvakantie! Wat in het vat zit…

We gaan er met z’n allen een fanatiek, leuk en bijzonder zaalseizoen van te maken. Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan…!

Namens de jeugdcommissie, Nynke Meinsma