Nieuws van het bestuur

Op het moment van schrijven mogen de senioren niet korballen. Twee weken helemaal niets. Het lijkt een korte tijd, maar veel senioren willen graag weer trainen. Het liefst willen we ook weer wedstrijden spelen. Of dat er dit zaalseizoen nog in zit is afwachten..
Ondertussen zitten de commissies niet stil. Er zijn weer allerlei acties uitgezet om de contributie zo laag mogelijk te houden.

Rabobank club support
Dankzij de vele stemmen met de Rabobank club support is er veel geld opgehaald. We zijn op nummer 5 van de 373 organisaties geëindigd. We hebben €871,86 opgehaald! Iedereen heel erg bedankt hiervoor!

Kleding inzamelactie
Er zijn heel wat zakken kleding verzameld in de kantine. Hoeveel kg het uiteindelijk is geworden weten we momenteel nog niet. Dit zullen we delen zodra dit bekend is. Ook voor het inzamelen van de kleding willen we iedereen bedanken.

Ballenactie
Momenteel doet KC Harich mee aan een ballenactie. De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost, helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten mis is gelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie. Tot en met 6 december kunt u een bal of ½ of ¼ deel van een bal kopen voor onze club. www.actielink.nl/kcharich De link is ook te vinden op onze facebookpagina.

Oliebollenactie
Momenteel vinden er veel vergaderingen plaats over de oliebollenactie. We zullen deze actie niet op de manier kunnen doen zoals we deze gewend zijn. Hoe en of deze actie plaats zal vinden zult u begin december te horen krijgen. Dit hangt onder andere af van de coronamaatregelen en van de hoeveelheid vrijwilligers die bereid zijn om te helpen. Namens het bestuur,
Marrit Boersma