Van de jeugdcommissie

Hallo sportieve jongens en meisjes!

Einde veldcompetitie
Op 13 oktober kregen we te horen dat door de nieuwe coronamaatregelen de amateursport competities werden stil gelegd. De jeugd mag gelukkig nog wel trainen en daar zijn we erg blij om! Gelukkig had een groot deel van de jeugd de competitie al afgerond, alleen de A’s hadden nog wedstrijden gepland. Deze worden voorlopig dus niet gespeeld. We hebben ook nog 2 kampioenen op het veld, de D1 en de D2 zijn beide eerste  geworden! De D2 heeft de laatste wedstrijd gevierd met heus ‘drive-in’-publiek, dat vanuit de auto de laatste wedstrijd mee kon kijken. Gefeliciteerd allemaal!

Zaalcompetitie
Of de zaal competitie van start gaat is op het moment van schrijven nog niet bekend. Wel mag de jeugd al trainen in de zaal, de zaaltrainingen gaan (onder voorbehoud) in de week van 2 november van start.

Als de competitie niet van start gaat op 21 november dan organiseren wij op 3 zaterdagen in november/december toernooitjes voor de jeugd binnen KC Harich. Dit zullen mixtoernooitjes worden waarbij steeds een aantal korte wedstrijden worden gespeeld. Meer informatie volgt nog.

Kangoeroes
Eind september hebben de kangoeroes voor het laatst getraind. I.v.m. de coronamaatregelen zijn er in de zaal eerst nog geen kangoeroetrainingen helaas…

Activiteiten
In de herfstvakantie heeft de jongste jeugd, de F-jes en de E-tjes, gezwommen in Koudum. En net als voorgaande jaren was het weer een groot succes! De jeugd heeft weer genoten. Helaas konden de D’s en C’s in de vakanties niet te zwemmen door de aangescherpte coronaregels.

Kledingactie
Het is alweer bijna zover: de kledingactie van KC Harich. Vanaf 25 oktober t/m 8 november kun je de kleding bij de kantine van de korfbalclub inleveren. Op 9 november wordt de kleding opgehaald en gewogen.

Dus kijk nog even diep in je kast of er nog kleding in zit die je niet meer draagt en doe ze alvast in een zak. Met de kleding actie halen we een leuk bedrag op voor de club, hoe meer kilo’s hoe hoger de opbrengst!

Sportieve groetjes,

Namens de jeugdcommissie

Nynke Meinsma