Rabo ClubSupport.

De Rabobank organiseert in 2020 de actie Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen van 5 tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging of stichting. KC Harich doet ook mee aan deze actie.Mensen met een rekening bij de Rabobank die nog geen lid zijn van de Rabobank kunnen dat nog worden, https://www.rabo-clubsupport.nl/sneek…/lid-wordenLid worden kost niks maar levert je wel voordelen op, waaronder dus deze actie. Dus leden van de Rabobank stem op ons!

Ben je nog geen lid vraag dat dan zsm aan en stem ook op ons! Hoe kun je stemmen: Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Je kan 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 op 1 vereniging. Vraag ook familie en vrienden om op KC Harich te stemmen.