Nieuws van het bestuur

13 oktober was er weer een persconferentie met daarin het nieuws dat alle amateursporten geen wedstrijden meer mochten spelen. Ergens was het al te verwachten, maar het is wel erg spijtig dat de senioren de competitie niet af konden maken. De midweek is op een laatste plaats geëindigd, Het 3e is op een mooie vierde plaats geëindigd, het 2e op een zevende plaats en het 1e op de laatste plaats. Hoe de competitie verder zal gaan is afwachten. Wel zal de selectie blijven trainen om zich te verbeteren, we hebben alle vertrouwen. Gelukkig waren de meeste wedstrijden van de jeugd gespeeld en zijn er kampioenen!

Vanaf 26 oktober gaan we wel weer de zaal in. We gaan verder zoals we op het veld geëindigd zijn. De jeugd kan normaal trainen en de senioren trainen op 1.5 meter van elkaar. Voor eerst zullen er geen wedstrijden gespeeld worden. Alle leden en ouders van leden hebben een mail gekregen van de update van de corona maatregelen, deze is ook altijd te vinden op de site.

Vacature sponsorcommissie
In juni heeft Matteo aangegeven te stoppen met de sponsorcommissie, bedankt voor de inzet! In deze tijd is het nog wel eens lastiger om sponsors te vinden. We willen daarom toch graag weer een complete sponsorcommissie. Overigens is het belangrijk dat niet altijd dezelfde mensen in alle commissies zitten. Misschien is er een ouder die goede connecties heeft rondom Harich? Diegene die zich geroepen voelt mag zich melden bij iemand van het bestuur of de sponsorcommissie.

Kleding actie
Nogmaals de oproep voor de kledingactie. Van 25 oktober t/m 8 november kunt u de kleding bij de kantine van de korfbalclub inleveren. Op 9 november wordt de kleding opgehaald en gewogen. Dus ruim de kledingkast nogmaals op en doe ze in een zak. U kunt de gevulde vuilniszakken, goed dichtgeknoopt, onder het afdakje bij de korfbalkantine (Harichsterdyk) neerzetten. Ze worden dagelijks binnengezet. Met de kledingactie halen we een leuk bedrag op voor de club, hoe meer kilo’s hoe hoger de opbrengst!

Namens het bestuur,
Marrit Boersma