Nieuws van het bestuur

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn weer gespeeld. Wat een fanatieke, leuke en ook spannende wedstrijden hebben we gezien. Voor het ene team is het weer even wennen aan het nieuwe niveau en voor het andere team zijn de eerste wedstrijden dik gewonnen. De selectie heeft beide teams rond en heeft ook de eerste twee wedstrijden alweer gespeeld, helaas zijn de eerste 2 wedstrijden verloren. Zij zijn druk aan het trainen om zichzelf en het team te verbeteren. De volgende punten zullen hopelijk snel volgen.

Wedstrijdsecretariaat:
Zoals eerder al vermeld is Wilma van der Bos gestopt met het wedstrijdsecretariaat. Hiervoor nogmaals bedankt Wilma! Peter Veldman zal deze functie vanaf het nieuwe seizoen op zich nemen. De eerste taken zijn alweer volbracht. Peter zal niet in het bestuur treden. Het bestuur bestaat nu uit 6 personen i.p.v. 7.

Gevonden kleding:
Van vorige jaren en ook dit nieuwe jaar zijn er veel gevonden voorwerpen. Jassen, schoenen, broeken, trainingspakken etc. Ook is er een trainingsjasje in de zaal blijven liggen afgelopen jaar, maat 140, zonder naam of nummer. Zonde als het allemaal blijft liggen. Denk je iets kwijt te zijn? Kijk in de kantine bij de gevonden voorwerpen, vraag bij je trainer of bij iemand bij het bestuur.

Kledinginzamelactie:
Misschien is het u opgevallen dat er twee verschillende datums in het vorig Harichnijs stonden over de kledinginzamelactie. De juiste datum is 25 oktober tot en met 8 november. De wedstrijden in het naseizoen zijn namelijk tot zaterdag 24 oktober. Het zou zonde zijn als u als speler of als supporter geen drankje meer kan halen in de kantine door de vele zakken kleding.. 😉

Namens het bestuur,
Marrit Boersma