Nieuws van het KC Harich bestuur

Op het moment van schrijven is vandaag voor velen de laatste dag van de vakantie. Morgen beginnen de scholen weer en zo ook vele trainingen. De selectie is al een paar weken aan de gang en heeft 15 augustus de eerste oefenwedstrijden alweer gespeeld tegen DTG en Waterpoort. Een goed begin want al de wedstrijden zijn gewonnen door Harich. Dit jaar starten we weer met 4 seniorenteams, waarvan 1 midweekteam. De selectie staat dit jaar weer onder leiding van Hans Meulman.

Coronavirus: Ondertussen is het coronavirus nog onder ons en moeten we ons, ook de korfbalvereniging, aan de maatregelen blijven houden. In het bestuur zijn we hier druk mee bezig om alles goed te laten verlopen. Voor nu eerst het belangrijkste: Voordat iedereen het veld op komt is handen desinfecteren verplicht, op het korfbalveld geld 1,5 meter afstand vanaf 18 jaar als je niet aan het sporten bent en als je klachten hebt blijf je vanzelfsprekend thuis. Het protocol van KC Harich is of wordt zo spoedig mogelijk verstuurd naar alle leden en is binnenkort te vinden op de site van KC Harich, graag allen goed doorlezen.

Kledingactie: Ook dit najaar wordt er weer een kledingactie georganiseerd. Van 25 oktober tot en met 8 november. Gooi je kleding dus nog niet weg, maar bewaar al je eigen kleding en die van je vrienden en familie voor deze actie. We hopen dat de kantine weer helemaal vol ligt met zakken kleding dit jaar!

Op zaterdag 5 september beginnen de eerste wedstrijden weer. Tot dan op het korfbalveld, iedereen een heel gezond, goed en sportief korfbalseizoen gewenst!

Namens het bestuur,
Marrit Boersma