Nieuws van het bestuur

Gelukkig is iedereen momenteel weer hard aan het trainen op het korfbalveld. We merken dat er volop genoten wordt en iedereen erg fanatiek is. Fijn om dit te zien.
Voor volgend jaar is de KNKV druk bezig met de voorbereidingen. In het weekend van 5/6 september zal de eerste reguliere speelronde zijn. Het KNKV staat in nauw contact  met NOC*NSF en de overheid over de ontwikkelingen van het coronavirus voor de sport. Waarschijnlijk zal er voorafgaand ook door de senioren weer met volledige weerstand getraind worden. Alles is vanzelfsprekend nog onder voorbehoud van de ontwikkelingen van het coronavirus en eventuele aangepaste maatregelen van de overheid.

Volgend jaar staat de selectie weer onder leiding van Hans Meulman. De selectie zal er weer iets anders uitzien als dit jaar. Er stoppen zowel een paar dames als heren en vanuit de jeugd krijgt de selectie er 4 toppers erbij. Zij zullen in de zomer ook trainen om in september goed te starten aan het nieuwe seizoen.

Ledenvergadering
Dit jaar willen we graag nog een ledenvergadering organiseren. Dit gaan we buiten organiseren met 1.5 meter afstand volgens de RIVM richtlijnen. De vergadering zal plaatsvinden op 22 juni om 20:00 uur. We hopen u hier te zien. De agenda en informatiestukken zal u binnenkort per mail ontvangen.

Vacature voor indeling halwacht
Ytje Kramer en Martina de Groot – van Dijk hebben al enige jaren het schema voor de halwacht gemaakt. Zij hebben dit voor dit seizoen voor het laatst gedaan. Heel erg bedankt hiervoor! Wie zou dit alleen of met twee personen vanaf volgend seizoen op zich willen nemen? U mag zich melden bij iemand van het bestuur. Alvast bedankt.

Namens het bestuur,
Marrit Boersma